Nykyinen säätila:
Valitse kieli:

Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset

 

Voinko kiivetä, jos olen raskaana?

Raskaana kiipeily Vuokatin Seikkailupuistossa on kiellettyä.

 

Tarvitsenko edeltävää kiipeilykokemusta?
Et, voit nauttia seikkalupuistosta ilman aikaisempaa kokemusta kiipeilystä. Kaikkien asiakkaiden tulee osallistua turvallisuusohjeistukseen. Turvallisuusohjeistuksessa opit kulkemaan turvallisesti puistossa ja tutustut turvallisuusvarusteisiin.

 

Kuinka paljon aikaa kuluu 7 radan suoritukseen? Onko ratoihin aikaraja?
Kaikkien 7 radan suoritukseen menee noin 3-4 tuntia. Ensimmäisen 4 radan kanssa menee aikaa noin 2-3 tuntia. Jokaisen radan saa kiivetä kerran. Aikaa kiipeilyyn on käytettävissä aina puiston sulkemiseen saakka. Otathan huomioon, että alussa tulee varata noin 30-45 minuuttia valjaiden pukemiseen, perehdytykseen ja harjoitusradan suorittamiseen.

 

Onko kiipeily sallittua sateen tai ukkosen aikana?
Radat ovat hieman liukkaampia sateella, mutta se ei haittaa kiipeilyä. Kiipeily sateella tarjoaa enemmän haastetta ja seikkailua.

Ukkosen aikana radat suljetaan.

 

Onko myös pienille lapsille tarkoitettuja ratoja?
Meidän Lastenpuisto on juuri pienille lapsille tarkoitettu alue, suunnattu 2-6 vuotiaille.

 

Voiko lapsi mennä radalle yksin ilman aikuista?
Kyllä, mutta lapset, jotka ovat alle 18v, tarvitsevat aikuisen allekirjoittaman luvan ”Huoltaja sopimus”. Myös lapsille tarjotaan perusteellinen turvallisuuskoulutus. Henkilökuntamme pystyy aina myös auttamaan ratojen suorittamisessa neuvomalla maan pinnalta.

 

Mitä teen jos pelkään enkä uskalla jatkaa?
Se on ihan Ok! Ilmoita henkilökunnalle, että tarvitset hieman apua. Pieni avustus yleensä auttaa seikkailun jatkamista. Jos päätät lopettaa ja haluat alas, henkilökunta auttaa sinut turvallisesti alas.

 

Voinko kiipeillä varvassandaaleissa? Tarvitsenko hanskoja?
Mieluummin et. Tarvitset kiipeilyyn kengät, urheilukengät tarjoavat riittävän turvallisuuden ja  mukavuuden. Voitte halutessanne ostaa hanskat seikkailupuistosta tai tuoda omat hanskat (esim. puutarhahanskat) mukana.

 

Voinko ottaa kameran mukaan?
Tottakai, mutta kiipeily on mukavampaa ilman ylimääräisiä tavaroita mukana radoilla. Jokainen asiakas on vastuussa omista arvotavaroistaan.

 

Onko puistossa painorajoitusta?

Radan 5 quick-jump -laitteen painorajoitus on 125 kiloa. Muuten puistossa ei ole painorajaa.

 

Mitä muuta minun pitäisi tietää ennen puistoon saapumista?
Säänmukainen urheilullinen/vapaa-ajan vaatetus on aina suotavaa. Pitkät hiukset kannattaa laittaa letille tai nutturalle, jotta ne eivät häiritse kiipeilyn aikana.

 

Pitääkö minun varata aika ennen saapumista? Mitä jos olen varannut ajan, enkä pysty tulemaan?
Puistoon voi tulla kiipeämään ilman ennakkovarausta, mutta jos olette tulossa vähintään 6 hengen ryhmänä, varaus on hyvin suositeltavaa. Suuremmat ryhmävaraukset on hyvä tehdä hyvissä ajoin. Varausta peruttaessa pyydämme ilmoittamaan siitä viimeistään varausta edellisenä päivänä.

Sidebar text

Vestibulum suscipit nulla quis orci. Etiam feugiat lorem non metus. Suspendisse faucibus, nunc et pellentesque egestas, lacus ante convallis tellus, vitae iaculis lacus elit id tortor. Phasellus viverra nulla ut metus varius.