Nykyinen säätila:
Valitse kieli:

Radat

Selaa alaspäin ja näet meidän mahtavat radat Vuokatin Seikkailupuistossa. Lisäksi pyydämme lukemaan puiston säännöt ja turvallisuustiedotteet.

 

Täältä löydät myös Omavastuulomake.PDF ja

Huoltajan sopimus alle 18v.PDF

Turvallisuus

 

Seikkailupuiston turvallisuusvarotoimiin kuuluu:

— Ratojen rakennus noudattaa tarkkoja turvallisuusvaatimuksia

— Ammattitaitoinen henkilökunta

— Ammattivarusteet

— Köysi ja itsekiinnitettävä valjasjärjestelmä kahdella karabiinilla

— Turvallisuusohjeistus sekä harjoittelurata ohjaajan valvomana

 

Vuokatin Seikkailupuisto on rakennettu Euroopan Unionion standardien  AFNOR XP-902-1 ja XP S52-902-2 mukaisesti. Radat ovat standardin EN 15567-1  mukaiset sekä toiminta standardi EN 15567-2 mukainen.

 

Seikkailupuisto on ranskalaisen yrityksen ARAVIS AVENTURE SARL suunnittelema ja hyväksymä. ARAVIS AVENTURE SARL:in toimitusjohtaja on Pierre Gay Perret, joka on sertifioitu vuoristo-opas ja kenellä on  pitkä kokemus seikkailupuistojen rakennuksesta ympäri maailmaa.

 

Aravis Aventure omaa seikkailupuiston rakennusoikeuden: Reference: M7401 1170185, Siret nr.: 432 305 845 00013, APE code: 927c
Ammattiturvavarusteet on  PETZL:in tarjoamia.

 

Säännöt:

 

Ennen radalle pääsyä, jokainen asiakas lukee ja allekirjoittaa omavastuusopimuksen sekä osallistuu turvallisuusohjeistukseen.

 

Alle 18 vuotiaat voivat mennä radalle vain ainoastaan aikuisen suostumuksella.

 

Yksi aikuinen voi olla vastuussa enintään 4 alaikäisestä.

 

Lapset voivat käyttää seikkailupuiston ratoja myös yksin, jos heillä on allekirjoitettu ”Huoltajan sopimus”. Lapset, joiden pituus on 115-140 cm, voivat mennä ensimmäiselle kolmelle radalle. Henkilöt, jotka ovat vähintään 140 cm, voivat mennä kaikille radoille.

 

Turvavaljaat annetaan jokaiselle asiakkaalle vain henkilökohtaiseen käyttöön ja ne täytyy palauttaa henkilökunnalle välittömästi kiipeilyn päätyttyä. Turvavaljaiden välittäminen muille henkilöille on kiellettyä. Hinta sisältää ratojen suorituksen kertaalleen. Vaatteiden vaihdon tai vessassa käynnin jälkeen turvavaljaat tulee tarkistuttaa henkilökunnalla. Henkilökohtaiset tavarat voidaan jättää seikkailupuiston lipunmyyntirakennuksen takana olevalle hyllykölle. Jätäthän arvotavarat kotiin.

 

Muistutamme, että riittävä nesteytys seikkailupuiston asikkailla on suotavaa.

(Kaikkien ratojen suorittamiseen kuluu aikaa noin 3-5 h)

 

Omavastuulomake (.pdf)

 

Huoltajan sopimus: Huoltajan sopimus alle 18v.

 

Radat

Trails LASTENRATA 1LASTENRATA 2HARJOITUSRATA 1HARJOITUSRATA 2VIHREÄ RATASININEN RATAPUNAISEN RADAN ALKUPUNAINEN RATAMUSTA RATA