Nykyinen säätila:
Valitse kieli:

JUHANNUS LÄHESTYY!

 

AUKIOLOAJAT:

21. kesäkuuta – 8. elokuuta:

Maanantai-Lauantai: lipunmyynti klo 10:00 – 16:00 (radat suljetaan klo 18:00)

Sunnuntai: lipunmyynti klo 10:00 – 14:00 (radat suljetaan klo 16:00)

KÄYTÄNNÖNASIAT:

1. Seikkailupuistoon on sesonkina (juhannus-elokuun 1. vko) hyvä varata reilusti (1-3h) normaalia enemmän lisäaikaa ennen radoille pääsyä ja itsenäiseen radoilla kiipeilyyn.

2. Juhannus-elokuun 1. vko; puisto voi olla täynnä jo klo 12:00 mennessä ja joudut jonottamaan vapautuvia kiipeilyvaljaita. Emme pysty arvioimaan tarkkaa aikaa valjaiden palautumiselle seuraavalle asiakkaalle.

3. Kaikkien ratojen (9 kpl) suorittamiseen perehdytyksen jälkeen voi kulua aikaa noin 3-6h, 5 ensimmäisellä radalla noin 2-5 tuntia, riippuen siitä, miten paljon puistossa on muita asiakkaita. Kiipeilyajat ovat aina arvioita.

4. Turvallisuushjaukset lähtevät 30-40 minuutin välein. Nautit kiipeilystä ja puistossa vierailusta enemmän, kun varaat hyvin aikaa aktiviteettin.

5. Puistosta ei ole lupa poistua kiipeilyn, eikä taukojen aikana. Poikkeustapauksessa, otathan yhteyttä henkilökuntaan.

6. Kiipeilylipulla saa suorittaa lipun oikeuttamat radat kerran.

7. Muistutamme, että kiipeilyn lomassa on hyvää pitää juomataukoja. Otathan huomioon, että puistossa ei ole vesipistettä.

Sidebar text

Vestibulum suscipit nulla quis orci. Etiam feugiat lorem non metus. Suspendisse faucibus, nunc et pellentesque egestas, lacus ante convallis tellus, vitae iaculis lacus elit id tortor. Phasellus viverra nulla ut metus varius.