Nykyinen säätila:
Valitse kieli:

Toimintaa Vuokatissa

Muuta toimintaa Vuokatissa

 

Vuokatti tarjoaa paljon urheilun harrastajille, sekä myös heille, jotka pitävät enemmän laiskoista lomista. Vietä aikaa harjoittelemalla sinun lempiharrastusta ystävien tai perheen kanssa, tai kokeile jotain uutta valitsemalla jonkun ohjelman monesta liikuntatoiminta-yrityksestä. Käymällä läpi nähtävyydet tutustut paikalliseen kulttuuriin. Kaikin puolin, loma Vuokatissa tarjoaa monipuolisuutta ympäri vuoden! Angry Birds Activity Park, Vuokatinrinteet, Holiday Club Katinkulta ja Vuokatti Sport ovat vain pieni osa Vuokatin moninaisuudesta. Lisäksi, mailman ensimmäinen lumilautailu- ja hiihtotunneli sijaitsee Vuokatissa ja ammatilaisten ohjaus on aina saatavilla.

 

VUOKATTI.FI

 

Majoitus

 

Vuokatin laaja majoitusvalikoima tarjoaa juuri sinulle sopivan majoituksen. Mikäli haluat majoittua täyden palvelun hotellissa tai viiikonloppu kesämökissä lähellä luontoa, kaikkea on tarjolla Vuokatissa. Vuokatissa on tarjolla enemmän kuin 8000 sänkyä, tekemällä siitä helpon majoituskohteen perheille, kaveriporukalle tai yksittäisille matkalaisille.

 

Sidebar text

Vestibulum suscipit nulla quis orci. Etiam feugiat lorem non metus. Suspendisse faucibus, nunc et pellentesque egestas, lacus ante convallis tellus, vitae iaculis lacus elit id tortor. Phasellus viverra nulla ut metus varius.